• Fanii vor reintra în tribunele de pe circuitul Ricardo Tormo, urmând toate măsurile de igienă și siguranță. De asemenea, vor fi reluate unele dintre activitățile din jurul curselor.
  • Legendarul pilot italian își va încheia cariera, în care a câștigat nouă campionate mondiale. „Doctorul,” este un simbol al sportului din ultimii 20 de ani.

Legendarul pilot italian își va încheia cariera, cu nouă campionate mondiale în palmares. Weekendul acesta, Italianul Valentino Rossi va fi principala vedetă a Gran Premio de la Comunitat Valenciana. Doctorul,” este un simbol al sportului din ultimii 20 de ani, sportivul cu cei mai mulți fani din lumea curselor de motociclete și care și-a construit o iconografie recunoscută, care l-a însoțit de-a lungul carierei sale, a scris rtve.

Omul din Tavullia, idolul multora dintre piloții care au câștigat titluri mondiale în ultimii ani, precum Lorenzo și Márquez, va fi omagiat. Echipa Repsol Honda a anunțat că spaniolul nu va participa nici la cursa din Valencia. Márquez a ratat cursa din Portugalia, nu va fi prezent nici la Cheste în acest weekend și nici la testele ulterioare de la Jerez. Accidentul pe care l-a suferit acum câteva zile în timp ce participa la un enduro l-a împiedicat să participe la ultima etapă a Campionatului Mondial.

Publicul va fi asista din nou la circuit

Fanii vor reintra în tribunele de pe circuitul Ricardo Tormo, urmând toate măsurile de igienă și siguranță. De asemenea, vor fi reluate unele dintre activitățile din jurul curselor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

În plus, în urmă cu câteva zile, Josep Miquel Moya, directorul general al departamentului de sport, a anunțat că circuitul Ricardo Tormo va primi premiul pentru cel mai bun Grand Prix pentru a patra oară în istoria sa. Campionatul Mondial de Motociclism a acordat acest premiu tuturor circuitelor care au organizat o cursă anul trecut, în semn de recunoaștere a efortului depus pentru desfășurarea Campionatului Mondial în cea mai grea perioadă a pandemiei.