• Cristiano Ronaldo este anchetat de către Federația de Fotbal din Arabia Saudită pentru un gest obscen din timpul unui meci.
  • Al Nassr a câștigat în deplasare împotriva celor de la Al Shabab, însă portughezul a avut ceva de împărțit cu fanii echipei gazdă.
  • Fanii lui Al Shabab, care au scandat fără oprire, spun sursele, numele lui Lionel Messi, super-rivalul lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este anchetat de către Federația de Fotbal din Arabia Saudită pentru un gest obscen din timpul unui meci. Al Nassr a câștigat în deplasare împotriva celor de la Al Shabab, însă portughezul a avut ceva de împărțit cu fanii echipei gazdă.

Ronaldo a marcat duminică primul gol al meciului, din penalty, însă nu a reușit să-i ignore pe fanii lui Al Shabab, care au scandat fără oprire, spun sursele, numele lui Lionel Messi, super-rivalul lui Ronaldo, însă un jucător față de care acesta a dezvoltat o relație de respect, niciodată mai mult. După fluierul final, care a și anunțat victoriacelor de la Al Nassr, fostul balon de aur a făcut un gest cel puțin neobișnuit.

Ronaldo a fost un jucător foarte „cuminte”, care nu a avut mari altercații pe teren sau în afara lui. Asta dacă excludem episodul în care a îmbrâncit un arbitru după ce a văzut cartonașul roșu și a primit cinci etape suspendare. Se întâmpla pe vremea când juca la Real Madrid, prin vara lui 2017.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Astfel de gesturi precum cel făcut aseară nu sunt deloc tolerate în culturi precum cea a Arabiei Saudite, motiv pentru care situația e mai complicată decât pare. Imaginile nu au fost difuzate la TV, meciul deja se încheiase, însă criticile continuă să curgă pe rețelele de socializare.

Citește și