VIDEO. Cristiano Ronaldo este anchetat. Fotbalistul a făcut un gest obscen după ce fanii au strigat numele lui Messi

Cristiano Ronaldo este anchetat de către Federația de Fotbal din Arabia Saudită pentru un gest obscen din timpul unui meci. Al Nassr a câștigat în deplasare împotriva celor de la Al Shabab, însă portughezul a avut ceva de împărțit cu fanii echipei gazdă.

Ronaldo a marcat duminică primul gol al meciului, din penalty, însă nu a reușit să-i ignore pe fanii lui Al Shabab, care au scandat fără oprire, spun sursele, numele lui Lionel Messi, super-rivalul lui Ronaldo, însă un jucător față de care acesta a dezvoltat o relație de respect, niciodată mai mult. După fluierul final, care a și anunțat victoriacelor de la Al Nassr, fostul balon de aur a făcut un gest cel puțin neobișnuit.

Ronaldo a fost un jucător foarte „cuminte”, care nu a avut mari altercații pe teren sau în afara lui. Asta dacă excludem episodul în care a îmbrâncit un arbitru după ce a văzut cartonașul roșu și a primit cinci etape suspendare. Se întâmpla pe vremea când juca la Real Madrid, prin vara lui 2017.

Astfel de gesturi precum cel făcut aseară nu sunt deloc tolerate în culturi precum cea a Arabiei Saudite, motiv pentru care situația e mai complicată decât pare. Imaginile nu au fost difuzate la TV, meciul deja se încheiase, însă criticile continuă să curgă pe rețelele de socializare.

Citește și

Exit mobile version