• Răducanu a scris istorie la US Open 2021 Feminin.
  • A devenit prima jucătoare de tenis care vine din calificări și câștigă.
  • Emma nu a pierdut nici măcar un set la ultimul Grand Slam.

Emma Răducanu a scris istorie la US Open. Victoria Emmei Răducanu este foarte importantă fiindcă este o premieră. Este prima jucătoare de tenis care vine din calificări la Flushing Meadows și câștigă întregul turneu, dar mai mult decât atât, Emma nu a pierdut nici măcar un set la ultimul Grand Slam al anului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

De altfel, aceasta nu a ajuns nici măcar la tie-break cu vreunul dintre seturi. Eforturile ei au fost încoronate în finală, cu o victorie în două seturi contra Leylei Fernandez, 6-4, 6-3.

Pentru victoria ei, Emma ia acasă 2,5 milioane de dolari și urcă de pe locul 150, până pe locul 23 WTA, un salt remarcabil în clasament, demn de un moment istoric la care am fost martori.

Ce se întâmplă la finala bărbaților de la US Open?

Finala de la masculin e în seara asta. Novak Djokovic și Daniil Medvedev se înfruntă de la ora 23:00 cu trofeul pe masă. Un meci între numărul 1 și numărul 2 ATP, deci o înfruntare mai strânsă de atât nu se poate.

Djokovic vrea să câștige și ultimul turneu al anului și pleacă din postura de favorit, pentru că l-a mai învins pe Medvedev și în finala de la Australian Open de la începutul anului.