• Ciocniri între fanii echipei Eintracht Frankfurt şi poliţie au avut loc la Napoli, miercuri, înaintea meciului de Liga Camppionilor dintre formaţia italiană şi gruparea germană.
  • Fanii oaspeţilor nu au acces la meci, ca urmare a unor incidente de la partida tur.
  • În imaginile postate în social media se poate vedea cum suporteri aruncă spre unu grup mic de poliţişti cu scaune şi torţe.

Ciocniri între fanii echipei Eintracht Frankfurt şi poliţie au avut loc la Napoli, miercuri, înaintea meciului de Liga Camppionilor dintre formaţia italiană şi gruparea germană. Fanii oaspeţilor nu au acces la meci, ca urmare a unor incidente de la partida tur.

Însă sute de suporteri Eintracht Frankfuurt au fost protagoniştii unor violenţe la Napoli. Ei au incendiat o maşină a poliţiei şi au aruncat către forţele de ordine cu petarde şi fumigene. Poliţiştii au reacţionat folosind gaze lacrimogene.

Presa italiană scrie că şi fani Napoli au atacat suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt.

În imaginile postate în social media se poate vedea cum suporteri aruncă spre unu grup mic de poliţişti cu scaune şi torţe.

Partiida Napoli – Frankfurt, din manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, este programată la ora 22.00. În tur, a fost 2-0 pentru Napoli, scrie Reuters.