• Simona Halep s-a calificat, vineri, în optimile de la Australian Open.
  • Românca a învins-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3.
  • În timpul conferinței de presă, Simona Halep a izbucnit în râs.

Simona Halep, locul 2 WTA, continuă să impresioneze în cadrul turneului de Mare Șlem de la Melbourne. Românca s-a calificat, vineri, în optimile de finală de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de rusoaica Veronika Kudermetova (36 WTA), scor 6-1, 6-3, într-o partidă care a durat o oră și 20 de minute.

După meci, în timpul conferinței de presă, lui Halep i s-a transmis că în optimi o va înfrunta pe Iga Swiatek, chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Unul dintre jurnaliști i-a adresat româncei a întrebare surprinzătoare: „Ce rol are dragostea în tenis?”.

„Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea”

Imediat, Halep a izbucnit în râs, iar apoi a răspuns: „Nu mă gândesc în ce zic joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”.