• Atacantul ucrainean Andriy Yarmolenko a marcat golul de deschidere în meciul lui West Ham din Premier League.
  • Acesta a sărbătorit golul în lacrimi, căzând în genunchi cu ambele brațe îndreptate spre cer, în timp ce era asaltat de coechipierii săi.
  • Fotbalistul a fost aplaudat minute în șir atât de suporterii echipei sale care au venit pregătiți cu steagul Ucrainei cât și de suporterii echipei adverse în semn de solidaritate.

Atacantul ucrainean Andriy Yarmolenko a marcat golul de deschidere în meciul lui West Ham din Premier League. Acesta a sărbătorit golul în lacrimi, căzând în genunchi cu ambele brațe îndreptate spre cer, în timp ce era asaltat de coechipierii săi. Fotbalistul a fost aplaudat minute în șir atât de suporterii echipei sale care au venit pregătiți cu steagul Ucrainei cât și de suporterii echipei adverse în semn de solidaritate.

Yarmolenko a revenit în lotul lui Hammers după o scurtă pauză de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. De când a beneficiat de un concediu de compasiune din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. Fotbalistul a fost ovaționat în picioare de
ambele tribune când l-a schimbat în minutul 53 pe Michail Antonio.

A fost atât de emoționant pentru mine din cauza situației din țara mea, este foarte dificil pentru mine să mă gândesc la fotbal acum pentru că în fiecare zi în țara mea rușii omoară ucraineni. A fost foarte emoționant, asta este tot ce pot să spun pentru că sincer nu știu ce altceva să mai spun”, a declarat fotbalistul.

La finalul partidei, ucraineanul s-a prăbușit la pământ la fluierul final, înainte de a fi îmbrățișat și aplaudat de jucătorii ambelor echipe.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE