• Manchester United – Liverpool s-a jucat în cele din urmă pe Old Trafford
  • „Cormoranii” s-au impus cu 4-2 și mai au șanse matematice de a prinde un loc ce duce direct în Liga Campionilor
  • Manchester United rămâne cu 70 de puncte pe locul 2

Manchester United – Liverpool s-a jucat în cele din urmă pe Old Trafford, joi seara, în ciuda încercărilor fanilor „diavolilor roșii” de a împiedica din nou desfășurarea partidei. „Cormoranii” s-au impus cu 4-2 și mai au șanse matematice de a prinde un loc ce duce direct în Liga Campionilor.

Meciul a fost precedat din nou de manifestări violente ale fanilor din Manchester, care au încercat să împiedice accesul echipei lui Jurgen Klopp la stadion.

Man United au deschis scorul după 10 minute prin Fernandes, dar s-au văzut conduși până la pauză, după reușitele lui Jota (1-1, min 34) și Firmino (1-2, min. 45+3).

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Firmino a mai marcat o dată, imediat după pauză (1-3, min. 47).

Rashford a redat speranțele gazdelor, făcând 2-3, în minutul 68, nu înainte ca Diogo Jota să fi șutat în bara porții lui Henderson.

Cel care a închis tabela a fost egipteanul Salah, Liverpool câștigând în cele din urmă cu 4-2 și acumulând 60 de puncte, la 4 distanță de Chelsea, aflată pe locul 4, care oferă dreptul de a participa direct în faza grupelor Champions League din sezonul viitor. Cormoranii mai au trei meciuri de jucat până la finalul sezonului și așteaptă pasul greșit al „albaștrilor” lui Tuchel, în speranța unui loc 4.

Manchester United rămâne cu 70 de puncte pe locul 2, și mai are nevoie de 2 puncte din ultimele două etape, pentru a-și securiza locul de vicecampioană în Premier League.