VIDEO. Mesaj video în română al Emmei Răducanu transmis fanilor din țară

Sursa Foto: Hepta
  • Nu mai sunt multe zile până când tenisul de înaltă clasă va reveni la Cluj.
  • Odată cu ediția inaugurală a Transylvania Open vine și spectacolul, ce se desfășoară între 23 și 31 octombrie, la BT Arena.
  • Emma Răducanu și-a confirmat prezența și a transmis fanilor săi un mesaj în limba română.

Noul star al tenisului mondial, britanica cu origini române Emma Răducanu, va participa la prima ediție a turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca, alături de alte nume mari ale tenisului mondial, printre care şi Simona Halep, care va juca din nou în România, după 5 ani de absență.

Emma Răducanu, nu numai că şi-a anunțat prezența, dar a şi ținut să transmită un mesaj video în limba română, către fanii ei din țară, postat pe pagina oficială de Facebook a turneului, şi în care spune:

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem!” a transmis jucătoarea de tenis.

Răducanu este jucătoarea momentului în tenisul mondial, după ce a făcut istorie la propriu la US Open. Prima campioană de Grand Slam din istorie care vine din calificări, Rădulescu este considerată de cei mai mulți specialiști o jucătoare capabilă să-și adauge multe alte titluri mari în palmares.

Despre conexiunea cu România a Emmei Răducanu s-a vorbit mult şi ea va face, fără doar și poate, prezența ei la Cluj una cu adevărat specială, pentru că va fi prima ei apariție în România, într-o competiție WTA, și va fi foarte interesant pentru fanii tenisului să o vadă jucând și căutând titlul la Transylvania Open.