• Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng, fostă numărul 14 mondial și câștigătoare a probei de dublu la Roland Garros în 2014, a dispărut după ce l-a acuzat pe fostul vicepremier Gaoli Zhang că a forțat-o să întrețină relații sexuale în urmă cu trei ani.
  • Un jurnalist al unei publicații chineze de stat a publicat primele imagini cu sportiva, care pare că se află la un restaurant, împreună cu antrenorul ei şi cu alte două femei.
  • Televiziunea chineză de stat CGTN a postat joi pe contul său de Twitter o scrisoare atribuită lui Peng: „Nu sunt dispărută și nici nu sunt în pericol. M-am odihnit acasă și totul este în regulă”

În timp ce lumea sportului este îngrijorată de soarta jucătoarei de tenis Peng Shuai, pe reţelele de socializare au început să apară imagini cu sportiva. Un jurnalist chinez al unei publicații de stat a postat pe Twitter două înregistrări video cu sportiva.

În primul clip sportiva apare la masă alături de antrenorul său și de alte două femei.

În al doilea clip sportiva pare că nu știe că este filmată, însă zâmbește când realizează ce se întâmplă.

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng, fostă numărul 14 mondial și câștigătoare a probei de dublu la Roland Garros în 2014, a dispărut după ce l-a acuzat pe fostul vicepremier Gaoli Zhang că a fost forțată să întrețină relații sexuale în urmă cu trei ani. Ea a făcut această acuzație pe rețeaua de socializare Weibo, dar, după doar 20 de minute, mesajul a fost șters, iar rețelele sale de socializare au fost cenzurate.

Locul unde se află atleta este necunoscut de la scurt timp după ce a făcut publică plângerea, iar unele publicații internaționale, cum ar fi Le Monde, sugerează că aceasta ar fi fost exilată în Statele Unite.