• A fost meciul de revenire în ringul de box al lui Evander Holyfield.
  • Trump a sperat că va vedea o luptă pe cinste.
  • Din nefericire pentru Trump acesta nu a avut prilejul să comenteze o partidă lungă.
  • Întrebat cu o seară înainte de eveniment, dacă ar fi să se lupte cu cineva în ring, Trump a spus că, simplu cu Joe Biden.

Meciul de revenire în ringul de box al lui Evander Holyfield a avut un comentator special, Donald Trump. Fostul președinte al Statelor Unite a sperat că va vedea o luptă pe cinste în respectiva seară, însă nu a fot să fie așa.

Din nefericire pentru Trump acesta nu a avut prilejul să comenteze o partidă lungă. În lupta sa cu Belfort, Holyfield a pierdut în prima rundă. Acest fost luptător de MMA a profitat de ocazie după ce Oscar de la Hoya, oponentul pe care trebuia să îl înfrunte inițial Holyfield, s-a îmbolnăvit de COVID. Belfort a câștigat după ce arbitrul a oprit lupta.

Trump a spus cu o seară înainte cu cine vrea să se boxeze

Întrebat de un reporter, cu cine s-ar boxa dacă ar intra în ring, Trump a răspuns: „Păi, dacă ar fi să aleg pe oricine din lume, nu doar un boxeur profesional, pentru că aș spune pas unui boxeur profesionist, fiindcă ar fi un subiect periculos. Dar, cred, probabil că, cea mai ușoară luptă a mea ar fi cu Joe Biden…Cred că Biden va cădea din primele secunde.”