• Bucurie cu restricţii: fanii echipei de fotbal Universitatea Craiova nu au fost lăsaţi de jandarmi să îşi salute idolii.
  • Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I, după ce a învins echipa Gaz Metan Mediaş.
  • Oltenii speră să câştige campionatul acum, după 29 de ani.
  • Alb-albaştrii s-au întors acasă cântând, dar, din cauza COVID-19, fanii au fost ţinuţi la distanţă.

Paradoxurile epidemiei de coronavirus îţi sting pasiunile. Suporterii Universităţii Craiova sunt în extaz: echipa lor a învins în deplasarea de la Mediaş şi este pe primul loc în Liga 1 de fotbal.

Restricţiile anti-virus nu îi lasă să se bucure, însă. La întoarcerea acasă, fotbaliştii au ieşit din aeroport cântând, dar nu prea au avut cu cine să sărbătorească.

Fanii, care au venit să îi întâmpine, au fost ţinuţi la distanţă de jandarmi. Printre suporterii fericiţi, dar frustraţi de restricţii, s-a numărat şi Valentin.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Născut în anul în care Universitatea Craiova câştiga pentru ultima dată campionatul, adică acum aproape trei decenii, speră că titlul va ajunge din nou în Bănie acum. Următorul meci al oltenilor este cu rivalii de la FCSB.

„Echipa are valoare şi uşor, uşor sper să fim acolo unde ne e locul, pe primul loc. (…) În 1991 a fost ultimul titlu la Universitatea Craiova. Antrenor era domnul Cârţu”, spune Valentin Sârbu, fan Universitatea Craiova.