• Viktor Orban este mare fan al lui Gică Hagi
  • Premierul Ungariei admiră modelul de succes de la Academia Viitorul
  • Ungurii l-ar dori pe Hagi la campioana Mol Vidi

Hagi este considerat un vizionar de liderul absolut al Ungariei. Academia Hagi, stadionul și baza de pregătire sunt considerate idealul de către Orban.

Site-ul ziare.com scrie ca apropiații lui Orban oferă 2 milioane de euro salariu pentru a încerca să ajungă în Champions League cu Mol Vidi.

Viktor Orban este un mare îndrăgostit de fotbal. Cei doi buni prieteni ai săi sunt șeful Federației de Fotbal Sandor Csany, în timpul liber șeful celei mai mari bănci maghiare OTP, și proprietarul vicecampioanei Mol Vidi.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Orban susține Mol Vidi cu idei și pasiune. A sărbătorit intrarea în grupele Europa League in 2018 pe stadion și este ușor nemulțumit că fosta Videoton a strâns doar 2 titluri în ultimii 6 ani în care a iesit de alte 4 ori pe locul doi.

În 1999, Hagi și Orban s-au intersectat în jurnalele de știri. Orban câștigase alegerile la 35 de ani, Hagi se întoarcea la 34 să joace pentru România fix în meciul decisiv cu Ungaria. Convins de Adrian Păunescu, Hagi a adus prima victorie istorică împotriva ungurilor.

Primele reacții pentru Hagi în Champions League cu Mol Vidi au apărut pe Facebook – românii propun schimbarea ambalajelor ca să consemneze emoțional cedarea lui Hagi in Ungaria.