• Casa lui Mohamed Salah, starul lui Liverpool şi căpitanul naţionalei de fotbal a Egiptului, a fost jefuită în Cairo, hoţii sustrăgând câteva receptoare de satelit.
  • Autorităţile egiptene investighează după ce casa lui Salah a fost jefuită în zona Fifth Settlement din Cairo, potrivit rapoartelor locale.
  • Incidentul are loc într-un weekend dificil pentru Salah.

Casa lui Mohamed Salah, starul lui Liverpool şi căpitanul naţionalei de fotbal a Egiptului, a fost jefuită în Cairo, hoţii sustrăgând câteva receptoare de satelit, scrie Goal.

Autorităţile egiptene investighează după ce casa lui Salah a fost jefuită în zona Fifth Settlement din Cairo, potrivit rapoartelor locale.

Nepotul lui Salah era în trecere prin zonă când a descoperit că ferestrele proprietăţii erau deschise. O verificare rapidă a arătat că vila era în dezordine şi că fuseseră furate câteva receptoare de satelit.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Furtul este acum investigat pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Personalul de securitate este intervievat şi camerele de supraveghere sunt verificate pentru a încerca să identifice autorii.

Incidentul are loc într-un weekend dificil pentru Salah. Atacantul lui Liverpool a ratat un penalty în timp ce Reds a suferit o înfrângere surprinzătoare, cu 1-0, în faţa echipei Bournemouth, care se confruntă cu probleme în Premier League.

Salah şi Liverpool se îndreaptă acum spre Madrid, în Liga Campionilor, unde vor avea o partidă dificilă, pentru a-şi păstra speranţele europene, după ce au fost învinşi cu 5-2 în prima manşă a meciului din optimi.