• Galeriile echipelor de fotbal Steaua şi Dinamo s-au ciocnit la metrou, vineri, înaintea meciului din Ştefan cel Mare, Steaua-Dinamo.
  • Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele.

Aproximativ 100 de suporteri ai echipelor Steaua şi Dinamo s-au confruntat la metrou, vineri, în jurul orelor 15.00. 

Dacă jucătorii se întâlnesc pe teren, galeriile susţinătoare au ales să se întâlnească la metroul Ştefan cel Mare şi să fie violenţi unii cu ceilalţi, creând panică în rândul călătorilor. 

Totul ar fi pornit după ce un grup de ultrași ai celor de la CSA Steaua au atacat doi jandarmi care-i conduceau spre stadionul Dinamo, acolo unde urma să înceapă duelul dintre Dinamo II  și CSA Steaua din Liga 3, scrie GSP.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Jandarmii au intervenit rapid, iar suporterii au fost scoşi de la metrou. Ar fi fost răniţi doi jandarmi în confruntarea cu suporterii.  

Cristian Scutariu a postat un video pe pagina sa de Facebook, care arată ciocnirea violentă dintre aşa-zişii suporteri şi forţele de ordine.

În imagini poți vedea cum jandarmii îi trag pe suporteri afară din tren şi îi somează să se aşeze pe peron, cu faţa în jos, sau îi trântesc, pe unii lovindu-i cu pulanul.

Și dacă, să zicem, eu aș fi tatăl unui baiat care e luat la bocanci de analfabeții ăștia în carapace? Să știu că ăla…Publicată de Cristian Scutariu pe Vineri, 2 octombrie 2020

În urma conflictului, aproximativ 30 de persoane au fost duse la secția de poliție.