• Yoga este un sport nerecomandat iubitorilor de adrenalină și al sporturilor extreme
  • O clasă de yoga pe plajă te reconectează la pozitivitate și te detasează de cotidian
  • Prețurile unei ore de deconectare pornesc de la 50 lei și ajung la 150 lei

Zilele întregi la birou te-au epuizat. Și de multe ori simți nevoia de relaxare sau odihnă. Cum vremea de afară îți permite, cel mai simplu e să faci sport în aer liber, dar ce spui de o ședință de yoga… pe plajă? Mădălina Antonescu este instructorul care a dat salteaua din sală pe nisipul de la malul mării.

„Practica de yoga în natură la malul mării ne aduce o reconectare cu tot ce înseamnă bun și pozitiv pentru noi, tot ce este esențial. Nu știu dacă pot spune că n-aș recomanda, însă celor avizi de adrenalină, celor care vor să facă sporturi extreme, pentru că yoga te reconectează cu tot ce este liniștit, nu cu ce este agitat”, explică Mădălina.

Mihaela este contabil. Munca ei presupune zeci sau chiar mii de ore pe scaun, iar pentru ea yoga este cel mai bun refugiu.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„În tranziție avem acum postura cămilei sau Ustrasana. Aducem brațul drept pe călcâiul drept, brațul stâng pe călcâiul stâng”, o îndrumă instructorul.

Pentru o oră de curs one-to-one pe plajă, Mihaela plătește 150 de lei.

„Este ceva ce vine din interior, te conectezi la suflet și atunci nu contează cine este în exterior, tu te focusezi pe tine și pe liniștea ta interioară”, a povestit cursantul Mihaela Șifiringă.