• Ibrahimović a intervenit în dezbaterea pe tema acordării Balonului de Aur.
  • Lionel Messi a câștigat luni cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră.
  • Robert Lewandowski a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun marcator al anului.

În disputa din presa internațională cu privire la decernarea Balonului de Aur de anul acesta, Zlatan Ibrahimović a intervenit în cadrul unui interviu acordat Corriere della Sera. El a mai oferit răspunsuri și la câteva întrebări personale.

Atacantul de la AC Milan l-a ales pe Messi când a fost rugat să aleagă între el și Cristiano Ronaldo. „Ambii sunt foarte buni. O să spun Messi, pentru că am jucat împreună”, a spus suedezul.

Întrebat ce relație are cu Messi, Ibrahimović a răspuns : „Una profesionistă. Leo trăiește pentru fotbal, dar Lewandowski a meritat Balonul de Aur anul acesta”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Suedezul a recunoscut că nu crede în Dumnezeu, ci în el personal. Întrebat dacă există viață de apoi, a negat spunând: „Nu. Aceasta este viața. Când ești mort, ești mort. Nici nu sunt sigur că vreau o înmormântare sau un mormânt, un loc care să-i facă să sufere pe cei care m-au iubit”. De asemenea, Ibrahimovic a mai declarat că nu este superstițios și că nu-i place când oamenii spun „noroc”.

Întrebat dacă există ceva care îl îngrijorează, Zlatan Ibrahimović a dat vina pe viitor. „Acum, când am împlinit 40 de ani, s-a instalat o anxietate”, a mai adăugat fotbalistul.