• Un pescar în vârstă de 68 de ani susține că a fost avertizat în legătură cu pandemia și al treilea război mondial după ce a fost răpit de extratereștri în urmă cu 50 de ani.
  • Parker a fost supus la hipnoză regresivă cu Budd Hopkins, cel mai important cercetător din lume în domeniul răpirilor extraterestre, pentru a desluși amintirile din timpul presupusei sale răpiri.
  • El a susținut că a văzut îngeri atunci când „sufletul i-a părăsit corpul” înainte de a ateriza înapoi în forma sa fizică.

Un pescar în vârstă de 68 de ani susține că a fost avertizat în legătură cu pandemia și al treilea război mondial după ce a fost răpit de extratereștri în urmă cu 50 de ani. Calvin Parker a spus că și-a păstrat „viziunile” pentru el, dar acum se teme că acestea devin realitate, ceea ce l-a determinat să le împărtășească lumii. „Timpul meu aici, pe pământ, este aproape de sfârșit”, a spus el. „Nu aș vrea să plec de aici știind că aș putea face ceva pentru a ajuta pe cineva”.

Rememorând presupusa sa experiență, Parker a dezvăluit că un OZN a aterizat pe malul unui râu din Pascagoula, Mississippi, în timp ce pescuia împreună cu un prieten. El a susținut că i s-au arătat evenimente îngrozitoare în timpul acestei întâlniri din 1972. Numind COVID „ciuma”, Parker a spus că „a fost cauzată de omenire”.

„Această molimă va ucide milioane de oameni, va cauza lipsa de hrană, iar oamenii se vor lupta și vor fura lucrurile altora doar pentru a supraviețui”, a spus el. „Acest lucru se întâmplă deja, dar se va înrăutăți, familie împotriva familiei, prieten împotriva familiei, prieten împotriva prietenului. Va veni o vreme când va fi imposibil să ai încredere în cineva”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Parker a împărtășit apoi viziunea sa despre cel de-al treilea război mondial. El a susținut că rezervele de apă vor fi tăiate, împreună cu „deficitul de alimente și terenuri toxice atât de rele încât nici o recoltă nu va mai putea să se încolțească după război”.

„Nu știu dacă va fi un război nuclear sau nu, dar va pune națiunea împotriva națiunii”, a spus Parker. „Nu va exista o națiune pe Pământ care să nu fie atinsă de acest război. Nu am venit cu această idee de unul singur. Nu a fost o invenție a imaginației mele. Este ceea ce am văzut sau, mai bine zis, ceea ce mi s-a arătat în timpul experienței mele de răpire. Sper din tot sufletul ca aceste viitoare „viziuni” să nu se adeverească”.

Parker a fost supus la hipnoză regresivă cu Budd Hopkins, cel mai important cercetător din lume în domeniul răpirilor extraterestre, pentru a desluși amintirile din timpul presupusei sale răpiri. El a spus că o femeie extraterestră i-a zgâriat ochii cu unghiile și l-a strangulat după ce i-a băgat degetul în nas. În timpul ședinței de hipnoză înregistrată, Parker a spus: „Este malefică, este foarte malefică, pot vedea distrugerea, sunt capabil să văd lucruri pe care nu le-am mai văzut niciodată.”

Parker a descris „experiența sa de moarte apropiată” ca fiind „cel mai bun sentiment pe care l-a avut vreodată în viața sa”. El a susținut că a văzut îngeri atunci când „sufletul i-a părăsit corpul” înainte de a ateriza înapoi în forma sa fizică. El a concluzionat: „Acesta a fost momentul în care sângele meu a fost scurs din mine și apoi înlocuit cu ceea ce încă nu știu. Apoi mi-au fost arătate lucruri, lucruri din trecut, prezent și viitor. Cred că se poate spune că a fost un blestem. De atunci, am avut mari probleme de sănătate, dar încet-încet am reușit să le depășesc pe cele mai multe dintre ele. Poate că mi s-a transmis un blestem, sau ar putea fi o modalitate de a ajuta la salvarea planetei noastre sau a omenirii. Dar mă sperie foarte tare, nu pentru mine, ci pentru viitorul nostru, al tuturor.”