• În China s-a spus la începutul acestei săptămâni că uriașul său telescop Sky Eye ar putea foarte bine să detecteze semne de activitate extraterestră.
  • În timp ce în Rusia, cercetările au fost intensificate în urma unor potențiale apariții de OZN-uri.
  • La 6 iunie, oficialii canadieni și-au confirmat intenția de a contribui la cercetarea OZN din SUA în scrisori publicate recent.

Canada va deveni cea mai recentă țară care va contribui sau va intensifica cercetările privind obiectele zburătoare neidentificate, după acțiunile întreprinse de Statele Unite, Rusia și China la începutul acestei săptămâni.

Statele Unite au fost primele care au „acționat”, NASA anunțând formarea unei mici echipe pentru „a face să avanseze înțelegerea științifică a fenomenelor aeriene neidentificate”, potrivit Indy100.

În China, s-a spus la începutul acestei săptămâni că uriașul său telescop Sky Eye ar putea foarte bine să detecteze semne de activitate extraterestră, într-un raport publicat de presa de stat, care a fost acum eliminat. În timp ce în Rusia, cercetările au fost intensificate în urma unor potențiale apariții de OZN-uri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

La 6 iunie, oficialii canadieni și-au confirmat intenția de a contribui la cercetarea OZN din SUA în scrisori publicate recent. Scriindu-le lui Larry Maguire M.P. și Kathleen Heppell-Masys, Direcția de securitate și garanții pentru Comisia canadiană pentru securitate nucleară, John Hannaford, ministrul adjunct al resurselor naturale din Canada, și-a confirmat intenția de a contribui la studiul american.

Maguire a confirmat anterior realitatea OZN-urilor și faptul că Canada ar trebui „să le ia în serios”. Această știre vine la aproape un an de zile de când Biroul Directorului de Informații Naționale din SUA a publicat un raport în care se afirma că guvernul federal nu a putut explica toate cele 144 de OZN-uri identificate de aviatorii militari, cu excepția unuia singur. Aceștia au oferit o serie de posibilități, inclusiv păsări sau baloane; programe americane clasificate; sau tehnologie avansată rusă sau chineză.