• The Glass” se va deplasa între Pământ, Lună și Marte.
  • The Glass” este o structură rotativă masivă înaltă de 1.300 de metri.
  • Planurile de construire The Glass” vor dura aproape 100 de ani. Echipa mai are în plan încă 2 proiecte: Lunar Glass” și Mars Glass”.

The Glass” se va deplasa între Pământ, Lună și Marte. The Glass” este o structură rotativă masivă înaltă de 1.300 de metri.

Planurile de construire The Glass” vor dura aproape 100 de ani. Echipa mai are în plan încă 2 proiecte: Lunar Glass” și Mars Glass”.

Cercetătorii japonezi te anunță că în 100 de ani vei putea locui pe Lună sau pe Marte. De-a lungul anilor, planurile pentru habitate locuibile în astfel de medii au tot apărut. Dar acum Japonia vine cu o propunere indrăzneață numită The Glass”.

Este vorba despre o structură rotativă masivă, înaltă de 1.300 de metri,care își va genera propria gravitație în timp ce se va deplasa între Pământ, Lună și Marte. Structura inventată de Universitatea Kyoto și de Kajima Corporation este proiectată să se rotească la fiecare 20 de secunde folosind forța centrifugă pentru a recrea condițiile de viață de pe Pământ.

Chiar dacă existența pe Lună îți poate părea o fantezie, NASA plănuiește să trimită în 2025 echipaje înapoi pe suprafața lunară. La mai bine de 50 de ani după ce astronauții americani au pășit ultima dată acolo în timpul programului Apollo, echipa Artemis va rescrie istorie.

Cu Artemis vom rămâne, demonstrând că umanitatea poate să reziste și pe Lună, Marte și alte medii.
Eforturile noastre ne impactează pe toți. Tehnologii care revoluționează industria și locuri de muncă care aduc prosperitate oamenilor. Descoperirile din spațiu ne avantajează stilul de viață pe care îl ducem pe Pământ astăzi și cei de pe Lună vor crea un viitor mai bun pentru viitoarele generații.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT