• Dr. Natasha Hurley-Walker și echipa sa de cercetători din Australia au descoperit în spațiu un obiect ce se rotește și care i-a îngrozit când a trimis semnale radio către Pământ.
  • Ea a spus: Acest obiect apărea și dispărea în câteva ore în timpul observațiilor noastre, a fost complet neașteptat și destul de înfricoșător pentru un astronom.”
  • Echipa de la Universitatea Curtin, Centrul Internațional de Cercetare în Radioastronomie (ICRAR), din Perth, Australia, cartografia undele radio din univers atunci când a făcut descoperirea.

Un om de știință a devenit îngrijorat atunci când a crezut că semnalele trimise pe Pământ din spațiu erau trimise de extratereștri”. Dr. Natasha Hurley-Walker conducea o echipă de cercetători din Australia care a descoperit un obiect ce se rotește în spațiu și care trimitea semnale radio către Pământ la fiecare 18 minute.

Am fost îngrijorată că ar fi fost extratereștri”, a declarat Dr. Hurley-Walker despre obiectul aflat la 4.000 de ani lumină de Pământ, după cum au relatat News Science și Nature. Ea a spus că a început să transpire rece” și s-a întrebat dacă nu cumva acesta a fost momentul în care am aflat în sfârșit că adevărul este… acolo afară?”.

Echipa de la Universitatea Curtin, Centrul Internațional de Cercetare în Radioastronomie (ICRAR), din Perth, Australia, cartografia undele radio din univers atunci când a făcut descoperirea. Aceasta a declarat că inițial a crezut că descoperirile, făcute de studentul Tyrone O’Doherty, erau doar interferențe”. Dar într-o observație făcută 18 minute mai târziu, acolo era din nou sursa, exact în același loc și la exact aceeași frecvență – cum nu mai văzuseră niciodată astronomii„.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Ea a adăugat: În acest moment am început să transpir rece. Există un efort de cercetare la nivel mondial care caută semnale radio cosmice repetate transmise la o singură frecvență. Se numește Căutarea de inteligență extraterestră”. A fost acesta momentul în care am aflat în sfârșit că adevărul este… acolo?”

Ea a spus: Acest obiect apărea și dispărea în câteva ore în timpul observațiilor noastre, a fost complet neașteptat și destul de înfricoșător pentru un astronom, deoarece nu se cunoaște nimic pe cer care să facă așa ceva. Și este într-adevăr destul de aproape de noi – la aproximativ 4.000 de ani lumină distanță. Este în curtea noastră galactică”.

Și-a dat seama atunci că a detectat sursa într-o gamă largă de frecvențe, astfel încât energia necesară pentru a o genera ar putea proveni doar dintr-o sursă naturală; nu artificială.”