• O inteligență artificială a fost pusă să producă o imagine a ceea ce consideră a fi cea mai mare amenințare la adresa umanității.
  • Inteligența artificială folosită pentru a produce aceste imagini se numește Craiyon, cunoscută anterior sub numele de DALLE mini.
  • Mulți utilizatori au constatat că AI poate crea imagini de fundal incredibil de artistice și originale pentru telefoane și desktopuri.

Un model de inteligență artificială conceput pentru a produce imagini din textul introdus într-o casetă de chat a fost pus să producă imagini despre cea mai mare amenințare la adresa umanității.

Inteligența artificială folosită pentru a produce aceste imagini se numește Craiyon, cunoscută anterior sub numele de DALLE mini. Schimbarea numelui a venit ca urmare a creșterii popularității sale, deoarece OpenAI, compania fondată de Elon Musk care se află în spatele modelului GPT-3, le-a cerut creatorilor săi Boris Dayma și Pedro Cuenca să schimbe numele inteligenței artificiale text-imagine pentru a face modelele mai ușor de distins între ele.

@midjourneys Replying to @rknox89 Asking AI what is humanity’s greatest threat? #midjourney #midjourneyai #askai #askingai #craiyon #apocolypse ♬ Everything In Its Right Place - Radiohead

Acum, AI-ul Craiyon este întrebat în fiecare zi de mulți utilizatori din întreaga lume care doresc să își testeze imaginația cu privire la ceea ce poate produce AI-ul și la ce nivel de acuratețe. Oricine poate vizita site-ul web Craiyon pentru a încerca AI-ul pe cont propriu. Mulți utilizatori au constatat că AI poate crea imagini de fundal incredibil de artistice și originale pentru telefoane și desktopuri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE