• Implanturile mamare imbunătățesc viața sexuală a femeilor, arată un studiu.
  • Mărirea sânilor prin intermediul silicoanelor cresc excitarea și plăcerea deoarece femeile se simt mult mai atractive.
  • Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură.

Implanturile mamare imbunătățesc viața sexuală a femeilor, arată un studiu. Mărirea sânilor prin intermediul silicoanelor cresc excitarea și plăcerea deoarece femeile se simt mult mai atractive.

Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură.

Femeile care și-au mărit dimensiunea sânilor cu ajutorul implanturilor de silicon au poftă de mai mult sex decât femeile cu sâni naturali. Această afirmație a fost dovedită de o serie de studii.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Oamenii de știință de la Universitatea din Texas au încercat să afle cum s-a schimbat viața lor sexuală după inserția de silicon. Potrivit sondajului, 61% dintre femei se bucură de sex mai regulat, iar 70% susțin că plăcerea pe care o primesc de la mângâieri este mai puternică.

Sexologii brazilieni au constatat că femeile au înregistrat o creștere semnificativă a excitației și a satisfacției sexuale după această procedură. Datorită siliconului, doamnele devin mai îndrăznețe în experiențele lor intime.

Studiul cercetătorilor brazilieni, care a constatat că femeile au experimentat o excitare și o satisfacție sexuală semnificativ mai mare după procedura de mărire a sânilor, a implicat 45 de femei care intenționau să se supună unei intervenții chirurgicale de implant mamar.

Cercetătorul Dr. Paulo Guimaraes și colegii săi le-au cerut femeilor să completeze un chestionar înainte de operație, care trebuia să le evalueze dorința sexuală, excitarea și satisfacția sexuală. Pacientele au fost apoi rugate să completeze același chestionar la a doua, a patra și a optsprezecea lună după operație.

Nouă femei care au suferit vergeturi în urma unei operații estetice nu au raportat nici o îmbunătățire a vieții lor sexuale. 36 de femei care nu au avut vergeturi au declarat că excitarea lor a crescut și au fost mai mulțumite de viața lor sexuală. Acestea au raportat o ameliorare similară atât la a patra, cât și la a optsprezecea lună după operație. Explicația: odată cu noile achiziții, femeile și-au sporit încrederea în sine și au renunțat la inhibiții și la jenă. Nu a fost o surpriză faptul că femeile s-au simțit mai atractive în dormitor după o operație estetică.

Sexualitatea feminină este legată de sentimentul de a fi sau nu atrăgătoare pentru partener. Cu toate acestea, pot exista și alte motive pentru o viață sexuală îmbunătățită.