• Astrologul Nostradamus se pare că a făcut multe previziuni corecte, în ciuda neclarității sale, iar unii sugerează că acum a prezis dispariția Familiei Regale cu regele Charles al III-lea la conducere.
  • Nostradamus „a prezis că moartea Reginei va pune capăt familiei regale”.
  • Potrivit experților, legendarul astrolog a prezis un război mondial și căderea unui meteorit pentru 2022.

Legendarul astrolog Nostradamus a făcut cândva o predicție amenințătoare despre viitorul familiei regale după moartea Reginei. Predicția a reapărut la mai puțin de 24 de ore după ce Palatul Buckingham a anunțat decesul trist al Majestății Sale, la vârsta de 96 de ani.

Regina a murit joi, 8 septembrie și a făcut ca predicția sa să fie și mai pregnantă, deoarece Regele Charles al III-lea a preluat rolul de șef al statului.

Pentru 2022, Nostradamus a prezis dezastre naturale grave, începutul unui nou război mondial și despărțirea de o Regină, care va provoca haos și lupte pentru putere la nivel mondial, precum și căderea unui meteorit, prăbușirea economică și cutremure.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nostradamus, al cărui nume complet era Michel de Nostredame, a fost un astrolog francez care a trăit în secolul al XVI-lea. El este faimos pentru profețiile sale, care se presupune că ar fi prezis evenimente viitoare, iar adepții săi cred că a prevăzut corect ascensiunea lui Adolf Hitler, izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial și Marele Incendiu din Londra din 1666.

De asemenea, se presupune că ar fi prezis și bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki din 1945, când a scris: „În două orașe vor avea loc tragedii cum nu s-a mai văzut niciodată”.

Cu toate acestea, scepticii consideră că pasajele criptice scrise de legendarul personaj sunt prea vagi pentru a fi considerate relatări autentice despre ceea ce se va întâmpla în viitor.

Brian Dunning, un scriitor de știință și creatorul podcastului Skeptoid, a declarat: „Scrierile lui Nostradamus sunt exploatate într-o serie de moduri eronate. Traducerile confuze și greșite, interpretările „creative”, scrierile false, relatările fictive și spargerea unor coduri inexistente în cadrul catrenelor sale, toate acestea contribuie la un vast corp de lucrări, toate greșite și de multe ori mai mari decât tot ceea ce Nostradamus a scris vreodată cu adevărat.”