• Oamenii de știință care sperau să descopere ce anume este anomalia din Marea Baltică au fost puși în încurcătură.
  • Exploratorii marini au identificat o structură în marea dintre Suedia și Finlanda, dar la peste un deceniu de la descoperire, cercetătorii sunt încă nedumeriți de ceea ce ar putea fi.
  • Scafandrii au descoperit sub suprafața obiectului necunoscut scări și compartimente.

Oamenii de știință s-au trezit nedumeriți de ceea ce pare a fi o „navă spațială extraterestră” sau un „buncăr nazist” aflat în adâncul Mării Baltice. Exploratorii marini au identificat o structură în marea dintre Suedia și Finlanda, dar la peste un deceniu de la descoperire, cercetătorii sunt încă nedumeriți de ceea ce ar putea fi.

Imaginile sonar au descoperit anomalia subacvatică ce pare să arate o structură subacvatică, ceea ce i-a derutat pe experții care nu sunt foarte siguri ce este Anomalia din Marea Baltică, relatează Daily Star.

Prezentând o ciudată „pistă lungă de 1.000 de metri” și un obiect ciudat care pare să fi alunecat pe ea, anomalia din Marea Baltică a făcut ca scafandrii să se uite mai atent la ea. Scafandrii au descoperit sub suprafața obiectului necunoscut scări și compartimente, posibilitatea existenței unor tuneluri și pasaje sub suprafața obiectului necunoscut și capacitatea obiectului de a bloca sonarul.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Cei care au coborât la suprafață pentru a face câteva fotografii ale obiectului interesant au constatat că echipamentul lor nu era în stare de funcționare, atât senzorii, cât și echipamentul fotografic fiind defecte. Interferențe electrice misterioase au fost menționate ca fiind cauza problemelor, golind bateriile recent încărcate și făcând imposibilă o privire mai atentă.

Teorii ciudate continuă să existe, nu doar că ar putea fi o navă spațială extraterestră care a aterizat în adâncurile oceanului, ci și că ar putea fi un buncăr nazist secret. Simon Andrews, primul care a scris sugestia că buncărul ar putea fi un dispozitiv extraterestru, a remarcat că acesta ar putea fi un proiect militar secret promovat de Adolf Hitler în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Afirmațiile potrivit cărora un buncăr a fost coborât în mare au fost difuzate, dar au fost remarcate și alte afirmații cu privire la prezența buncărului, inclusiv cea a unui templu antic sau a Atlantidei. Există, de asemenea, posibilitatea ca Anomalia Mării Baltice, care a uimit experți din întreaga lume, să nu fie altceva decât un depozit glaciar. Volker Brüchert, profesor asociat de geologie la Universitatea din Stockholm, a declarat: „Ipoteza mea este că acest obiect, această structură s-a format în timpul Epocii Glaciare, cu multe mii de ani în urmă.”