• Se spune că fiecare dintre noi are un înger păzitor care nu numai că îl protejează de accidente și ghinion, dar chiar îi trimite anumite semnale pentru a-l avertiza asupra posibilelor pericole.
  • Dacă visezi că ai mâinile pătate cu cerneală, potrivit cercetătorilor, este un mesaj tipic angelic. 
  • Prin anumite mesaje, protectorul tău special dorește să-ți dea de înțeles că vei avea niște dificultăți în munca ta.

Se spune că fiecare dintre noi are un înger păzitor care nu numai că îl protejează de accidente și ghinion, dar chiar îi trimite anumite semnale pentru a-l avertiza asupra posibilelor pericole și a-i oferi sfaturi importante de viață.

De exemplu, dacă visezi că ai mâinile pătate cu cerneală, potrivit cercetătorilor, este un mesaj tipic angelic. Prin acest mesaj, protectorul tău special dorește să-ți dea de înțeles că vei avea niște dificultăți în munca ta și acum nu este momentul să ai negocieri importante cu superiorul tău.

Un alt mesaj angelic este apariția a patru sau mai multe numere identice într-o singură zi. Se crede că în această situație, în ziua relevantă, nu trebuie întreprinse acțiuni riscante și mai ales cele care își vor lăsa amprenta asupra restului vieții tale. Astfel de momente nu sunt potrivite pentru căsătorii, investiții periculoase, contacte intime nesigure.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Iată care sunt celelalte semnale de la îngeri pe care le poți primi în viața ta de zi cu zi. Este posibil ca apariția oricăruia dintre ele să fie o coincidență, dar este foarte probabil ca îngerul tău să-ți vorbească cu adevărat prin semne.

Adeseori scapi și spargi obiecte

Nu atribui acest fenomen doar stângăciei tale! Adevărul este că îngerul tău păzitor probabil încearcă să te avertizeze despre ceva important. Un prieten sau o rudă de-a ta are nevoie urgent de ajutorul tău, dar din anumite motive nu îți dezvăluie slăbiciunea ei. Trebuie să aflii rapid cine este această persoană și să o susții.

Mașina ta se defectează în mod neașteptat

Acesta este un semn că nu ar trebui să faci oferte astăzi. De asemenea, ar fi fatal pentru tine dacă faci achiziții neplăcute, pariezi sume mari sau împrumuți bani.

Călătoria ta se anulează

Dacă data viitoare când te îndrepți către o destinație de vis, vacanța ta se anulează brusc, nu dispera, pentru că s-a întâmplat pentru binele tău. Îngerul tău păzitor a hotărât că este mai bine pentru tine să nu fii la ora aceea în locul respectiv și nu trebuie decât să-i mulțumești pentru ajutor.

Un aparat din casa ta nu mai funcționează

Fie că este un simplu ceas sau un echipament mai complex, o astfel de deteriorare este un semn că ar trebui să fii mai atent cu finanțele tale astăzi.

Auzi un țipăt sau un râs ciudat de undeva

Dacă se întâmplă asta, nu sta afară până târziu în acea zi. Există pericolul să fii atacat de un hoț de buzunare sau de o persoană care a abuzat de substanțe intoxicante. Fii atent și ajungi acasă înainte de lăsatul serii.