• NASA insistă categoric că „niciun om nu a făcut sex în spațiu până acum”.
  • David Cullen, profesor de tehnologie bioanalitică la Universitatea Cranfield, spune că în următorii 10 ani vom face sex în spațiu.
  • În spațiu este afectată circulația sângelui care i-ar putea îngreuna bărbatului să obțină o erecție.

Sexul în spațiu a fost descris ca un film SF, însă, în 10 ani, turiștii vor putea întreține relații intime în spațiu, susțin oamenii de știință. David Cullen, profesor de tehnologie bioanalitică la Universitatea Cranfield, solicită cercetări urgente asupra consecințelor sexului în spațiu, pentru că, după părerea lui, în 10 ani vom ajunge să întreținem relații intime în spațiu. Cu toate că, NASA insistă categoric că „niciun om nu a făcut sex în spațiu până acum”, dar … nu-l interzice în mod explicit, scrie Daily Mail.

Care ar fi principala problemă a sexului în spațiu?

Problema principală ar fi microgravitația, care ar face dificilă apropierea fizică. De asemenea, în spațiu este afectată și circulația sângelui care i-ar putea îngreuna bărbatului să obțină o erecție, potrivit Lori Meggs, de la AI Signal Research.

Există posibilitatea ca un copil să fie conceput în Spațiu?

Exista un risc crescut de sarcină ectopică sau extrauterină. Mai mult, prof. David Cullen spune că pastilele contraceptive nu ar fi eficiente și în Spațiu. Deocamdată, nu se știe cum ar fi afectat restul sarcinii. Într-un studiu, cercetătorii au pus embrioni de șoarece într-un incubator la bordul unui satelit. Embrionii s-au dezvoltat în spațiu, dar au suferit leziuni „grave” ADN-ului și au avut „defecte” în dezvoltare.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?