• Un adept al vieții extraterestre este convins că a descoperit o statuie extraterestră străveche” care s-a răsturnat pe suprafața planetei Marte.
  • Waring a intrat pe YouTube pentru a împărtăși teoria sa conform căreia extratereștrii au trăit pe Marte în anii trecuți, datorită sculpturii în piatră.
  • Oamenii care au comentat la videoclipul lui au fost de acord cu Waring, unul dintre ei comparând statuia cu sculpturile de pe Insula Paștelui.

Un adept al vieții extraterestre este convins că a descoperit o statuie extraterestră străveche” care s-a răsturnat pe suprafața planetei Marte. Scott C. Waring, care este un entuziast al extratereștrilor, a făcut aceste afirmații după ce a analizat o serie de fotografii ale plantei roșii realizate de un rover al NASA.

Într-una dintre imagini, care pare să arate o structură asemănătoare unui munte, pare să existe o sculptură din rocă despre care Waring crede că are doi ochi, un nas, o gură și ceva asemănător cu o coroană în vârf. El susține că sculptura s-a răsturnat, iar unul dintre ochi” s-a spart în urma acestui lucru. Waring a intrat pe YouTube pentru a împărtăși teoria sa conform căreia extratereștrii au trăit pe Marte în anii trecuți, datorită sculpturii în piatră.

În timpul înregistrării video, el a capturat o versiune mărită a presupusei statui și a adăugat culoare pentru a „încerca să separe bucățile care erau cu adevărat interesante”. Aici se pot distinge părțile corpului, potrivit lui Waring.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El a adăugat: Această creatură, acest chip, nu pare deloc umanoid. Arată, uau, poate reptiliană? Este neobișnuit, chiar este. Arată ca o sculptură antică. Acum, uitați-vă la acest ochi, pare stins pentru că a căzut și s-a lovit de această latură uriașă a muntelui, care este făcută din material dur, și s-a spart.”

Oamenii care au comentat la videoclipul lui au fost de acord cu Waring, unul dintre ei comparând statuia cu sculpturile de pe Insula Paștelui, potrivit Binnews. În luna mai, Waring a realizat un videoclip în care susținea că există dovezi de 100% că viața extraterestră a trăit cândva pe Marte”, după ce roverul Curiosity al NASA a capturat o imagine a ceea ce părea a fi o ușă făcută de om.

El a analizat imaginile de pe Marte și le-a comparat cu ușa de un picior de la intrarea în mormântul lui Ramses din Egiptul antic pentru creaturile înalte de 20 de centimetri. El a explicat: Marte are atât de multe dovezi de viață extraterestră străveche pe ea. Priviți aceste fotografii recente făcute de rover săptămâna aceasta. Două fotografii arată o ușă de intrare în coasta dealului. Intrarea arată foarte asemănător cu intrările egiptene antice din Valea Regilor din Egipt.

El a continuat: „Cu atâtea dovezi concrete, nu știu cum arheologii ar putea nega astfel de lucruri. Adică, arheologii au devenit ceea ce sunt pentru pasiunea pe care o au în a descifra misterul vieții în diferite stadii. Marte… este dovada unei vieți atât de timpurii încât depășește tot ceea ce are de oferit Pământul. O dovadă de 100% că specii inteligente străvechi au trăit și au prosperat cândva pe Marte.”

Cele două rovere ale NASA – Curiosity și Perseverance – continuă să efectueze cercetări pe Marte pentru a găsi semne de viață – trecută sau prezentă – la suprafața planetei.