• Japonezul a declarat că a vrut să arate ca un lup adevărat care merge pe picioarele din spate.
  • Bărbatul anonim a plătit trei milioane de yeni (18.800 de euro) pentru costumul realist.
  • După ce a îmbrăcat costumul de lup, bărbatul a spus că a fost un  „vis devenit realitate”.

Un japonez a cheltuit peste 18.000 de euro pe un costum ultrarealist pentru a-și îndeplini visul de o viață de a arăta ca un lup. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a cerut companiei japoneze de modelare specială Zeppet să îi confecționeze costumul, cheltuind suma impresionantă de trei milioane de yeni (18.800 de euro) pentru a se transforma în prădătorul cu blană cenușie.

Zeppet a avut nevoie de aproximativ cincizeci de zile pentru a finaliza costumul incredibil de realist. Odată cu publicarea de către compania specializată a imaginilor cu clientul misterios în costum, cererea bizară este incontestabil de reală. Clientul anonim cu aspirații de patrupezi a scris pe site-ul Zeppet: Datorită dragostei mele pentru animale încă din copilărie și a unor costume realiste pentru animale care au apărut la televizor, am visat să fiu unul într-o zi. La proba finală, am fost uimit de sinele meu transformat în oglindă. A fost un moment în care visul meu a devenit realitate.”

Compania japoneză Zeppet furnizează, de obicei, costume și figurine pentru reclame TV și filme. Compania a declarat că, pentru designul incredibil de complicat al lupului, a studiat imagini ale prădătorilor, astfel încât să poată potrivi fiecare detaliu fin. Clientul misterios a fost foarte încântat de rezultatul final al comenzii sale, lăudând compania specializată pentru măiestria lor.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

El a declarat: Ordinul meu de a arăta ca un lup adevărat care merge pe picioarele din spate” a fost cel puțin dificil – ca să spunem așa – dar costumul complet arăta exact așa cum mi-am imaginat. Nu numai că specificațiile acopereau perfect toate preferințele mele, dar fanta de ventilație pentru confortul purtătorului și dispozitivele care permit purtătorului să îl îmbrace fără ajutor mi-au arătat că designerii au acordat o atenție deosebită confortului purtătorului.”

Aceasta nu este prima dată când compania japoneză îndeplinește o astfel de comandă atât de ciudată, după ce anterior a ținut prima pagină a ziarelor internaționale cu o altă creație de-a lor. Anul trecut, un alt japonez a avut aspirații similare de a deveni un animal cu patru picioare. Bărbatul, care s-a identificat drept Toko, a cheltuit două milioane de yeni (12.500 de euro) pentru un costum de câine. Zeppet a petrecut 40 de zile pentru a confecționa costumul Collie personalizat.

După finalizarea costumației, Toko a postat fotografiile cu el însuși online, însoțite de un videoclip pe YouTube. El a scris: L-am făcut Collie pentru că pare real când îl îmbrac. M-am gândit că un animal mare, apropiat de mărimea mea, ar fi bun – având în vedere că ar fi un model realist, așa că am decis să îl fac un câine.”