• Mulți părinți care lucrează au raportat perturbări pe termen lung ale carierei lor din cauza sănătății mintale a copiilor lor.
  • Noile cercetări arată că criza de sănătate mintală pediatrică este un factor semnificativ și surprinzător în rândul părinților care lucrează.
  • O treime dintre părinții care muncesc au declarat că și-au schimbat sau au renunțat la locul de muncă în ultimii doi ani.

Pe măsură ce economia americană a suferit schimbări rapide și dramatice, la fel s-a întâmplat și cu forța de muncă din America. Au fost inventați termeni la modă, cum ar fi „marea demisie” și „demisia liniștită”, pe măsură ce încercăm să înțelegem mai bine provocările de la locul de muncă din întreaga țară. Au fost raportați mulți factori care au contribuit la aceste probleme, dar noile cercetări arată că criza de sănătate mintală pediatrică este un factor semnificativ și surprinzător în rândul părinților care lucrează în rândul forței de muncă din America.

Într-un studiu național, primul de acest gen realizat de On Our Sleeves, mișcarea pentru sănătatea mintală a copiilor, Marea Coliziune” a constatat că performanța la locul de muncă și productivitatea angajaților au fost influențate negativ de sănătatea mintală a copiilor lor.

Acum, în a doua sa iterație, studiul The Ripple Effect” realizat de On Our Sleeves a constatat că sănătatea mintală a copiilor lor rămâne o preocupare pentru marea majoritate a părinților care lucrează, aproape jumătate dintre părinți declarând că în ultimul an sănătatea mintală a copilului lor a fost oarecum sau extrem de perturbatoare pentru capacitatea lor de a lucra în majoritatea zilelor.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

După ce am descoperit impactul pe care sănătatea mintală a copiilor îl avea asupra forței de muncă naționale, a fost important pentru noi să săpăm mai adânc și să detaliem amploarea impactului și să căutăm modalități de a oferi o ușurare părinților și angajatorilor. A avea aceste conversații oneste poate fi dificil și nou pentru mulți părinți, dar, din fericire, aceste date indică soluții.”

Pe lângă perturbările zilnice de la locul de muncă, mulți părinți care lucrează au raportat perturbări pe termen lung ale carierei lor din cauza sănătății mintale a copiilor lor. Pentru părinții care muncesc și care simt că au fost puși în situația de a alege între copilul lor și munca lor, alegerea este clară – o treime (32%) dintre părinții care muncesc au declarat că și-au schimbat sau au renunțat la locul de muncă în ultimii doi ani din cauza sănătății mintale a copilului lor.

Mi-am părăsit locul de muncă pentru a-mi adapta programul și volumul de muncă în funcție de copiii mei. Copiii mei sufereau, iar eu eram prea epuizată pentru a veni acasă și a aborda lucrurile care se întâmplau. Știam că trebuie să renunț la locul de muncă, pentru că îmi afecta întreaga gospodărie”, a spus Demetris, o mamă care lucrează.

Mai mult, în rândul părinților care încă mai au un anumit grad de îngrijorare și întreruperi în ceea ce privește sănătatea mintală a copilului lor, un număr semnificativ mai mare de părinți de culoare/ afro-americani (37%) au declarat că și-au schimbat modalitățile de lucru din cauza sănătății mintale a copilului lor decât părinții exclusiv albi (26%).

Având în vedere că atât de mulți părinți care muncesc se luptă, On Our Sleeves a întrebat, de asemenea, ce i-ar ajuta să ușureze tensiunea pe care o simt și să-i facă mai predispuși să rămână la angajatorul lor. Mulți au subliniat nevoia de colaborare cu angajatorii lor pentru a aborda impactul sănătății mintale a copiilor lor asupra muncii lor.