• Futuristul, informaticianul și inventatorul Raymond Kurzweil prezice când va putea omenirea să atingă nemurirea.
  • El a afirmat că în următorii ani nanoroboții îi vor ajuta pe oameni să scape de boli, grație cărora omenirea va crește serios speranța de viață.
  • În Israel, au deschis cel mai mare centru de urgență din lume cu roboți în loc de medici.

Futuristul, informaticianul și inventatorul Raymond Kurzweil prezice când va putea omenirea să atingă nemurirea. Potrivit acestuia, acest lucru se va întâmpla până în 2029-2030, scrie Telegram.

Până atunci, potrivit lui Kurzweil, oamenii își vor crește speranța de viață în fiecare an”. El a afirmat că în următorii ani nanoroboții îi vor ajuta pe oameni să scape de boli, grație cărora omenirea va crește serios speranța de viață.

În Israel, au deschis cel mai mare centru de urgență din lume cu roboți în loc de medici. Omul de știință crede că până în 2030 inteligența artificială va începe să se dezvolte de la sine. Se preconizează că inteligența artificială va ajunge, în timp, la capacități similare celor umane.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cercetătorul crede că în șapte ani va începe procesul de fuziune a unei persoane cu inteligența artificială, în urma căruia, până în 2045, va fi creată o generație de cyborgi. Această combinație va crește capacitățile creierului de 10 mii de ori, ceea ce va permite comunicarea cu multe computere din întreaga lume. Astfel, acest nou grup de oameni nu numai că va avea o speranță de viață mai mare, dar va fi mai dezvoltat din punct de vedere intelectual.