• Un om de știință crede că ar trebui să acceptăm că nu există viață după moarte.
  • Dr. Carroll a explicat că, pentru a exista o viață după moarte, conștiința ar trebui să fie complet separată de corpul nostru fizic.
  • Dacă ar exista un fel de viață după moarte, testele cuantice ar dezvălui particule spirituale” și forțe spirituale”.

Poate că știința ne-a făcut cadou medicamente, călătorii cu avionul și internetul, dar este și purtătoare de vești proaste. Un om de știință crede că ar trebui să acceptăm că nu există viață după moarte și să ne continuăm viața pe acest plan pământesc. Sean Carroll, cosmolog și profesor de fizică la California Institute of Technology, a declarat, potrivit Express: „Legile fizicii care stau la baza vieții de zi cu zi sunt complet înțelese.”

Dr. Carroll a explicat că, pentru a exista o viață după moarte, conștiința ar trebui să fie complet separată de corpul nostru fizic. Dar, în loc de un suflet veșnic, conștiința pare a fi compusă în esență dintr-o serie de atomi și electroni.

Dr. Carroll a adăugat: Afirmațiile conform cărora o formă de conștiință persistă după ce corpul nostru moare și se descompune în atomii care îl compun se confruntă cu un obstacol uriaș și insurmontabil. Legile fizicii care stau la baza vieții de zi cu zi sunt complet înțelese. Și nu există nici o modalitate în cadrul acestor legi care să permită ca informațiile stocate în creierul nostru să persiste după ce murim.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu este ca și cum oamenii de știință nu au testat nici existența unei vieți după moarte. Dr. Carroll indică Teoria câmpului cuantic (QFT).

Pur și simplu, QFT dictează că există un câmp în univers pentru fiecare tip de particulă – unul pentru toți fotonii, altul pentru electroni și pentru orice alt tip de particulă. Dacă ar exista un fel de viață după moarte, testele cuantice ar dezvălui particule spirituale” și forțe spirituale”. Spoiler: nu au făcut-o.