• Un vânător de OZN-uri a afirmat că „extratereștrii vor ateriza pe Pământ în 2023”, după ce au fost observate nave spațiale deasupra unor repere emblematice, printre care Turnul Eiffel din Paris și Big Ben din Londra.
  • Nave spațiale extraterestre au fost observate deasupra clubului de striptease Sapphire din Las Vegas, a Turnului Eiffel din Paris, Chile, Japonia și Brazilia.
  • „Activitate anormală” a fost înregistrată în Marea Britanie și la Big Ben, Stonehenge și Bonnybridge din Scoția – un faimos punct de întâlnire cu OZN-uri.

Un număr mare de aterizări misterioase pe repere emblematice au determinat un vânător de OZN-uri să tragă concluzia că extratereștrii vor ateriza pe Pământ în 2023. Nave spațiale au fost văzute deasupra unor repere mondiale la câteva zile distanță una de alta.

Matt Wells, vânător de OZN-uri, a declarat pentru Mirror: „Este ca și cum extratereștrii ar trimite un mesaj: Refuzăm să ne ascundem. Suntem aici, la vedere, în cele mai importante locuri din lumea voastră. Chiar și scepticii trebuie să se ridice să ia aminte. Cred că am putea vedea extratereștrii venind pe Pământ pentru ca toată lumea să fie martori mult mai devreme decât se credea inițial.”

Nave spațiale extraterestre au fost observate deasupra clubului de striptease Sapphire din Las Vegas, a Turnului Eiffel din Paris, Chile, Japonia și Brazilia. „Activitate anormală” a fost înregistrată în Marea Britanie și la Big Ben, Stonehenge și Bonnybridge din Scoția – un faimos punct de întâlnire cu OZN-uri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Matt a continuat: „Faptul că toate acestea sunt văzute și raportate la câteva zile distanță unele de altele în unele dintre cele mai mari locuri din lume este enorm. Vorbim despre un număr mare de grupuri de vânători de OZN-uri, care nu au nici o afiliere între ele, care raportează același lucru. Este cea mai flagrantă manifestare pe care am văzut-o.”

Cu toate acestea, vânătorii de OZN-uri nu sunt singurii care susțin că ființele extraterestre ar putea veni în curând să ne cheme. Un „Nostradamus modern” pe nume Athos Salomé a afirmat recent că extratereștrii vor coborî pe Pământ în 2023, prin intermediul unui portal subteran situat la baza aeriană ultrasecretă Area 51 din Statele Unite.

Athos a declarat: „Există un tunel sub nivelul solului în Area, care duce la un portal tridimensional, care urmează să se deschidă în 2023. Acest portal ar fi capabil să transporte oameni între dimensiunile spațiale/temporale. Există un tunel care duce spre un alt loc și acest acces este ceea ce toată lumea vrea să joace rolul lui Dumnezeu sau al zeilor. Poate părea o realitate imposibilă, dar ea este folosită și lucrată prin intermediul științelor oculte. La fel se întâmplă și în Antarctica, ca și cum toate acestea ar fi legate între ele.”

Zona 51 este o bază a Forțelor Aeriene americane din Nevada, iar fanii bazei strict secrete vor ști că imaginile din satelit dezvăluie o mică rețea de piste de aterizare, care, potrivit BBC News, se întinde până la 12.000 de metri. Athos a adăugat în videoclip că ei cred că Elon Musk, șeful Tesla și Twitter, are o idee despre puterea care se află sub teren în Zona 51 și care poate fi exploatată pentru tehnologii futuriste.

El a mai spus: „Ceea ce se ascunde acolo este atât de puternic încât, recent, miliardarul Elon Musk chiar a dezvăluit într-un interviu că firma sa SpaceX nu numai că are o zonă secretă de tehnologie avansată, care a devenit cunoscută sub numele de Zona 59, dar, potrivit omului de afaceri, dezvoltă proiecte și prototipuri mult mai robuste”.