• Plantele respiră dioxid de carbon, pe care îl transformă în oxigen cu ajutorul luminii (fotosinteza).
  • Mediile interioare stagnante sunt pline de contaminanți care pot proveni de peste tot.
  • Un studiu a demonstrat că toate plantele din casă reduc în mod semnificativ nivelul anumitor contaminanți din aerul din jurul lor.

Pentru a rămâne sănătoși, trebuie să vă înconjurați inclusiv de plante în casă. Una din recomandări este planta de avocado super hass. Această plantă de avocado produce fructe verzi cu aromă și un conținut de ulei. Avocado-urile mari au o textură cremoasă și un termen de valabilitate mai lung.

Pot fi cultivate în interior”, a spus Mickey Popat, antreprenor. Nu aveți nevoie de o curte” pentru a le crește în plante sănătoase, a spus el. De asemenea, planta produce fructe destul de ușor, a spus el, împărtășind sfaturi inteligente pentru replantarea plantelor pentru interiorul casei.

Aceștia au împărtășit informații despre dimensiunea recipientului, importanța unui drenaj bun – și cum rocile și pietricelele pot ajuta și ele la drenajul adecvat al plantelor.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL

Orice iubitor de plante care are o junglă urbană proprie va spune că plantele îmbunătățesc într-adevăr calitatea aerului. Adăugarea unei grădini verticale în casă sau la birou vă poate îmbunătăți sănătatea generală prin eliminarea poluanților din aerul pe care îl respirați, adăugând și celelalte beneficii, cum ar fi creșterea productivității și scăderea nivelului de stres.

Mediile interioare stagnante sunt pline de contaminanți care pot proveni de peste tot – mobilierul, tapițeria, materialele de construcție sintetice și produsele de curățare pot emite anumiți compuși toxici, în timp ce polenul, bacteriile și mucegaiul se pot acumula în spațiile slab aerisite, provocând tot felul de iritații și probleme de sănătate.

Plantele sunt purificatoare naturale de aer și arată minunat și în interior. Plantele respiră dioxid de carbon, pe care îl transformă în oxigen cu ajutorul luminii (fotosinteza). În 1989, NASA a efectuat un studiu privind aerul curat în asociere cu Associated Landscape Contractors of America, în efortul de a studia efectele plantelor de interior în filtrarea toxinelor și a poluanților din aer. Acest studiu a demonstrat că toate plantele din casă reduc în mod semnificativ nivelul anumitor contaminanți din aerul din jurul lor.