• Burnout Assessment Tool este prima aplicație care evaluează riscul de burnout
  • Principalul scop al aplicației a fost evaluarea personalului din sănătate
  • Aplicația poate ajuta angajatorii să crească productivitatea angajaților.

Îți poți măsura nivelul de epuizare profesională de acasă. Federația „Solidaritatea Sanitară” a lansat prima aplicație gratuită care evaluează riscul de burnout.

Aplicația poate fi accesată atât din browser dar și de pe telefonul mobil. Odată accesat linkul, ai acces la testul de burnout pe care după ce îl vei completa, vei obține un scor dar și interpretarea lui. Aplicația va fi dezvoltată în continuare prin introducerea unor noi funcții, acestea incluzând o estimare a cauzelor probabile pentru lucrătorii al căror punctaj indică existența riscului de epuizare profesională și un set de recomandări adaptate punctajului obținut, elaborate în baza informațiilor obținute.

Este important de spus ca aplicatia nu face diagnosticare, ci doar stabilește dacă există risc de epuizare profesională sau nu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aplicația poate fi folosită de orice dorește să vadă cât de ridicat este nivelulu lui de epuizare profesională. Este adevărat că principalul scop al aplicației a fost evaluarea riscului de epuizare profesională a profesioniștilor din sănătate, însă el poate fi utilizat și in alte domenii profesionale. Companiile pot solicita federației un portal. Astfel angajatorii ar putea crește productivitatea angajaților.

Foto: Wikimedia via https://www.microbizmag.co.uk