A avut loc lansarea iPhone 16. De astăzi 4 modele noi sunt disponibile în România

Crăciunul a venit mai devreme, pentru iubitorii de smartphone-uri. Seria iPhone 16 s-a lansat oficial. Iar România este și ea în rândul lumii: de azi, telefoanele sunt în magazine.

Un nou an, patru noi modele și-au făcut debutul la un mall din capitală. Un model standard și unul Plus, cu două camere și spate colorate. Cele două modele Pro sunt mai mari anul ăsta: cel simplu are ecran de 6,3 inci, iar Pro Max de 6,9 inci. Toate cele 4 vin cu un nou buton cu care poți controla camera și funcțiile acesteia. Prețul? De la 4.750 de lei modelul standard până la 7.200 pentru Pro Max.

Telefoanele s-au lansat, Inteligența Artificială însă e de negăsit. Noua serie vine fără Apple Intelligence, care urmează să apară printr-un update al sistemului de operare luna viitoare. Nu și în Uniunea Europeană, din cauza reglementărilor. Chiar și așa, Apple pariază că noua serie va impresiona videografii. Asta pentru că este primul iPhone capabil să filmeze la 4K și 120 frame-uri pe secundă.

Ca în videoclipul lui The Weekend. Sau în filme. Și apropo de filme, unul dintre cele mai așteptate de anul viitor, „28 years later” a fost filmat integral doar cu iPhone-ul. Continuarea filmului din 2002 este filmul cu cel mai mare buget filmat integral cu smartphone-ul, scrie Wired. 75 de milioane de dolari a costat blockbuster-ul în care vor juca Aaron Taylor-Johnson, cel văzut ca favorit să devină James Bond, Ralph Fiennes sau Jodie Comer.

Exit mobile version