• Oppo a lansat un încărcător care duce bateria telefonului mobil la 100% în doar 20 de minute.
  • Producătorul chinez a anunțat și un încărcător wireless ultrarapid.
  • Capacitățile încărcătoarelor reprezintă un record în domeniul tehnologiei.

Oppo se lăuda deja cu cea mai rapidă tehnologie în ceea ce privește încărcarea telefoanelor mobile, în 35-40 de minute, dar acum a stabilit un nou record. Producătorul chinez a lansat un încărcător de 125W, care promite să îți încarce complet bateria telefonului în doar 20 de minute, scrie androidauthority.

Încărcătorul funcționează pe o tehnologie proprie. Asta înseamnă că este compatibil doar cu anumite dispozitive de la Oppo și nu poate fi folosit momentan și pe alte dispozitive.

În 3 minute, încărcătorul aduce bateria telefonului tău la 33%, în 5 minute la 41%, iar la 100% în doar 20 de minute. Dacă te temi de supraîncălzire, îți spun că dispozitivul promite temperaturi sub 40 de grade Celsius în timpul încărcării.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Wireless charging în doar 30 de minute

În plus, producătorul a lansat și un încărcător wireless de 65W Air VOOC, care îți încarcă telefonul la fel de rapid ca încărcătorul Super VOOC prin cablu, adică în 30 de minute.

Încărcare flash Oppo 125W

Două mini-încărcătoare

Oppo a anunțat și un încărcător în miniatură, de 50 de wați, care are doar 60 de grame și arată ca un stick. Are cea mai mică dimensiune permisă de lege. Pe lângă acesta, a anunțat și un încărcător mini de 110 wați pentru încărcare rapidă.