• Alyssa Carson (19 ani) se pregătește să fie prima femeie care ajunge pe Marte.
  • Alyssa Carson s-a născut în 2001 și este originară din Louisiana.
  • Alyssa este cea mai tânără absolventă a Advanced Space Academy.
  • Este și prima absolventă a NASA Passport Program.

Un titlu de carte spune că bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Dar iată că nu e chiar așa, pentru că planurile NASA sunt altele.

Dacă bărbații au ajuns pe Lună, femeile vor ajunge pe Marte. NASA antrenează o tânără de doar 19 ani pentru a deveni prima femeie care să pună piciorul pe Planeta Roșie.

O cheamă Alyssa Carson și se pregătește de peste 5 ani pentru misiunea spațială. Încă de la 16 ani a devenit cea mai tănâră studentă a Academiei Spațiale.

Înainte să decoleze către Marte a decolat pe rețelele de socializare. Se descurcă pe partea de influencing. Cel mai bine stă pe TikTok, unde are 330 de mii de urmăritori.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

„Cea mai mare provocare este să-mi gestionez timpul ca să pot reuși să fac tot ce trebuie în timp ce merg și la școală. Mă antrenez de când eram mică și știu că mă așteaptă obstacole, dar până acum m-am descurtat foarte bine”, spune Alyssa Carson, care a fost și la București pentru a vorbi despre misiunea sa.

„De atunci mi-am dedicat viața învățaturii și antrenamentului. Urmez toți pașii necesari și lucrez din greu zi de zi pentru a transforma acest vis în realitate. Cea mai recentă calificare a mea este cea pentru zbor suborbital. Practic, acum pot să trec linia către spațiu”, declara Alyssa Carson în calitate de speaker la o conferință organizată în România, în urmă cu un an și jumătate.