• Unii clienți din Marea Britanie care au comandat de pe Amazon noua consolă PlayStation 5 au avut parte de surprize neplăcute.
  • În locul noii console, aceștia au găsit în interiorul pachetului comandat aparate electrocasnice sau jucării.

Isteria PlayStation 5 a acaparat întreaga planetă. Noua consolă de la Sony se vinde cu cel puțin 500 de euro și este tot mai greu de găsit. Însă, pentru unii clineți din Marea Britanie care au comandat noul PS5 de pe platforma Amazon, situația a devenit bizară.

Livrările noului PS5 de pe Amazon a venit cu surprize. Potrivit BBC, pachetele comandate cu noua consolă conțineau altceva decât produsul lansat de Sony. Mulți clienți din Regatul Unit s-au plâns pe Twitter și pe Reddit de faptul că, după ce au comandat produsul, au găsit în cutii aparate electrocasnice sau jucării, în loc de mult așteptata consolă. Mulți dintre cei păgubiți au luat în calcul varianta că aparatele au fost furate în timpul tranzitului, chiar de personalul de livrare.

Ulterior, Amazon s-a sesizat în acest caz și a demarat o anchetă de amploare. Noul PlayStation 5 este de negăsit pe piața, iar cele care au fost puse spre vânzare de diverși oameni au prețuri exagerate. Unii dintre păgubiți au găsit, așadar, în cutiile de PS5 friteuze, mâncare pentru câini, grătare electrice sau chiar lămpi de sare din Himalaya.

„Ne adresăm tuturor clienților care au avut o problemă și ne-au adus la cunoștință, astfel încât să o putem corecta. Oricine a avut probleme cu orice comandă poate contacta echipa noastră de servicii pentru clienți pentru ajutor”, au transmis cei de la Amazon.