Apar noi tehnologii de la operatorii de cablu pe care le poți implementa la tine acasă. Cum poți folosi telefonul pe post de telecomandă

  • Te poți uita la televizor fără să mai ai nevoie de cabluri
  • Poți conecta televizorul direct la WiFi, fără să mai ai nevoie de decodor
  • Nu vei mai avea nevoie de mai multe telecomenzi ca să te uiți la TV

Te-ai săturat de montajul greoi, cu fire și cabluri, atunci când îți cumperi televizor? Nu mai ai nevoie de ele. Nici măcar a doua telecomandă nu mai e necesară. Apar noi tehnologii la operatorii de cablu pe care le poți implementa la tine acasă.

Cătălin Cuturela, directorul de operațiuni al furnizorului de servicii de telecomunicații iNES Group, spune că au apărut noi tipuri de servicii, mai moderne, pentru clienți.

Cătălin Cuturela, director operațiuni iNES Group: Acum televizorul poate fi conectat direct la rețeaua WiFi. Vizualizarea programelor direct pe televizor fără a mai fi necesară prezența un set top box, a unui decodor. Nu mai ai două telecomenzi. Ai una singură. Dacă telefonul este conectat cu televizorul, da, poți folosi telefonul ca și telecomandă.

Prin intermediul unei aplicații pe care o instalezi pe televizorul tău smart, te poți conecta direct la Wi-Fi pentru a urmări canalele de televiziune. Nimic mai simplu.