• Dacă te-ai plictisit de felul în care arată iPhone-ul sau iPad-ul tău, află că se va schimba foarte curând
  • În această seară, Apple va prezenta la conferința anuală noua versiune iOS

De la ora 20, începe evenimentul Apple la care prezintă viitorul device-urilor, din punct de vedere al software-ului. Vom vedea ce ne aduce nou iOS 15 despre care se spune că va aduce o schimbare de design în ceea ce privește notificările.

De asemenea, Apple va prezenta noi funcții ale sistemului de operare pe tabletă, laptop sau ceas. Conferința dezvoltatorilor a ajuns la a 32-a ediție și va fi exclusiv online și anul acesta. Ține până vineri, însă evenimentul Apple de diseară este cel mai așteptat.

Putem doar specula momentan, însă există zvonuri. Se pare că Apple va prezenta un nou program radio pentru abonații Apple Music care să vină cu tehnologia Spatial Audio.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

De asemenea, există zvonuri că vom vedea un nou MacBook Pro care va veni cu procesor creat tot de Apple. Nu cu M1, procesorul lansat anul trecut, ci cu succesorul M2. Totuși această ultimă informație rămâne momentan la stadiul de zvon. Un alt posibil topic ar putea fi magazinul de aplicații care a fost sub asalt în ultimul tip. Mă refer, desigur, la procesul cu Epic Games.