• Apple va lansa anul acesta un nou produs numit AirTags.
  • Acestea se atașează la orice obiect care poate fi apoi localizat pe iPhone.
  • Un produs similar urmează să fie lansat și de Samsung.

Știi acel moment în care nu ai idee unde ai lăsat portofelul sau cheile și te mai și grăbești. Salvarea poate veni de la Apple.

„Apple va lansa AirTags, niște medalioane inteligente care pot să fie atașate la orice obiect și au semnal GPS. Le poți prinde la chei, portofel sau geantă. Dacă ai pierdut acel obiect, îl găsești rapid cu un iPhone. Iar Apple nu este singura care pregătește un astfel de device. Recent au apărut pe net imagini cu unul creat de Samsung”, a transmis Sebastian Ujică, corespondent Aleph News.

Ce lansări pregătește Apple în 2021

„Va fi un an mare pentru Apple, cu siguranță. Analistul Ming-Chi Kuo recunoscut pentru dezvăluirile pe care le face cu privire la Apple este cel care a anunțat că vom vedea AirTags anul acesta. Tot el mai spune că Apple va lansa pentru prima dată un device pentru realitate augmentată. Niște ochelari care să îți afișeze în fața ochilor multe informații relevante. De asemenea, vom vedea noi laptopuri cu procesor creat de Apple, dar și noua serie iPhone 13”, a adăugat Sebastian Ujică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE