Apple lansează azi noua versiune de iOS 18.1, cu Apple Intelligence. Ce schimbări aduce iPhone 16 Pro Max

Apple lansa în urmă cu o lună noua serie iPhone 16, prima creată pentru Inteligența Artificială, scrie Times Now.

În această seară apare iOS 18.1, care o face pe Siri mai inteligentă, vine cu tool-uri cu A.I. pentru scriere sau rezumarea mailurilor. Doar americanii beneficiază de aceste funcții: în Europa, update-ul va fi unul minor.

Sebastian Ujică, editor ȘTIU, a testat în ultima lună iPhone 16 Pro Max de la Apple și vine cu câteva diferențe față de generația precedentă.

Marea schimbare: butonul pentru cameră. Oferă un control total când vrei să alegi lentila, distanța focală sau diafragma. În plus, poți filma de acum slow-motion la rezoluție 4K. Bateria este ceva mai bună: nu te lasă la greu și dacă ai o zi lungă la muncă sau în vacanță.

iOS 18.1 va face posibile şi mai multe funcţii importante pentru căştile AirPods Pro 2, proaspăt lansate de companie. Cu suportul software necesar, acestea vor putea fi folosite pentru teste de auz şi chiar ca aparate auditive.

Aceste funcţii au fost aprobate de autorităţile americane şi, la 250 de dolari, cât costă căştile, ar putea schimba dramatic piaţa aparatelor auditive, care pot costa mii de dolari.

Exit mobile version