• Chatboţii au devenit populari după cea mai nouă invenţie.
  • După ChatGPT de la Open AI, Microsoft a lansat Bing AI, iar Google – Bard AI.
  • Apple dezvoltă propriul său chatbot – AppleGPT.

Apple a anunţat un set de căşti Apple Vision Pro şi urmează să fie testat în această săptămână. Compania a anunţat însă şi un nou instrument, acum că ChatGPT, Bing AI şi Bard AI sunt la modă.

Bridget Carey, jurnalista de la CNET, spune: ,, Hai să începem cu cea mai nouă inovaţie Apple, căştile Apple Vision Pro. Singura modalitate de a şti cu cu adevărat cum să programaţi acest dispozitiv este să-l utilizaţi. Astfel Apple îi indrumă pe dezvoltatori să-l testeze înainte să ajungă pe piaţă la vânzare. În această săptămână dezvoltatorii pot să aplice pentru a împrumuta un set de căşti Apple Vision Pro”.

Cu Vision Pro, utilizatorii pot transforma modul în care utilizează aplicaţiile pe care le iubesc. Îşi pot aranja aplicaţiile oriunde pentru a-şi crea spaţiul de lucru din visele lor. Ei vor putea răsfoi pe web în Safari, să creeze o listă de activităţi în Notes, să converseze prin chat să se deplaseze fără probleme între aplicaţii, cu o privire.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Jurnallista mai dezvăluie că Apple intră pe piaţa inteligenţei artificiale:,,Acum Apple, care câştigă bani din hardware, unde confidenţialitatea este un punct de vânzare, nu a trebuit să menţioneze nimic de AI la conferinţă, raportează că a creat propriul său chatbot. Potrivit Bloomberg, Apple şi-a creat propriul instrument AI în limbaj generativ, care ar putea fi similar cu ChatGPT. Se spune că unii ingineri Apple îl numesc Apple GPT”.