• Apple a abordat recent cel puţin un producător din Asia pentru componente legate de două iPhone-uri pliabile.
  • Gigantul tehnologic american nu a comentat raportul.
  • Samsung a încheiat anul 2023 cu o cotă de 19,4%.

iPhone-urile pliabile sunt în faza iniţială de dezvoltare şi nu se află în planurile de producţie în masă ale companiei pentru 2024 sau 2025, potrivit raportului. Apple a abordat recent cel puţin un producător din Asia pentru componente legate de două iPhone-uri pliabile de dimensiuni diferite, se arată în raport.

Gigantul tehnologic american nu a comentat raportul, scrie Reuters. Apple a pus capăt celor 12 ani în care Samsung Electronics a devenit cel mai mare vânzător de smartphone-uri din lume, după ce a obţinut o cotă de piaţă de 20% în 2023, potrivit unui raport al International Data Corp, citat de Reuters.

Samsung a încheiat anul 2023 cu o cotă de 19,4%, urmat de chinezii Xiaomi, Oppo şi Transsion, au arătat datele preliminare ale IDC’s Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Schimbarea în clasament vine după un an dificil, în care consumatorii au luat-o mai încet cu actualizările de smartphone-uri şi au ales telefoane mai ieftine din cauza inflaţiei ridicate şi a incertitudinilor economice.

Citește și: