• La data de 8 martie, Apple plănuiește lansarea unui iPhone 5g low-cost și a unui iPad actualizat.
  • Noul model de iPhone va fi o actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani.
  • În luna octombrie, Apple a anunțat două modele noi de MacBook Pro.

Apple plănuiește ca la data de 8 martie sau în apropiere de această dată să prezinte un iPhone 5G low-cost și un iPad actualizat, a relatat vineri Bloomberg News, citând persoane care au cunoștință despre acest subiect.

Potrivit raportului, noul iPhone va fi prima actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani și va dispune de capacități de rețea 5G, o cameră îmbunătățită și un procesor mai rapid.

În octombrie, Apple a anunțat două noi modele de MacBook Pro, care funcționează cu cipuri interne mai puternice. În condițiile în care lansarea preconizată este încă la mai mult de o lună distanță, planurile Apple s-ar putea schimba în cazul unor întârzieri de producție sau al altor modificări, a adăugat raportul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Apple, cu sediul în Cupertino, California, depășește penuria globală costisitoare de cipuri pentru calculatoare și a înregistrat vânzări record în trimestrul de sărbători din ianuarie, depășind estimările de profit și prognozând că deficitul se reduce.

Noul iPad, între timp, va fi o actualizare a modelului Air, care va avea un procesor mai rapid și 5G. Compania plănuiește, de asemenea, un nou Mac cu cipuri proiectate de Apple, care ar putea fi lansat, de asemenea, încă din martie.

Pe lângă anunțarea noilor dispozitive, compania plănuiește să lanseze iOS 15.4 în prima jumătate a lunii martie, au precizat persoanele menționate. Actualizarea software va adăuga la iPhone și iPad suportul Face ID pentru persoanele care poartă măști, facilitând deblocarea dispozitivelor de către utilizatori. De asemenea, are emoji noi și Universal Control, care permite clienților să folosească o singură tastatură și un singur trackpad pe mai multe iPad-uri și Mac-uri.