• Apple și Google aduc funcții noi și interacțiuni inteligente pe dispozitivele tale.
  • Cu noua versiune a lui Siri poți căuta imagini în Photo’s sau să-ți reprogramezi întâlnirile.
  • Apple și Google adoptă standardul Rich Communication pentru îmbunătățirea mesajelor.

În lumea smartphone-urilor de astăzi, Apple și Google îți transformă experiența prin integrarea tehnologiilor de Inteligență Artificială. Actualizările recente ale iOS și Android aduc funcții AI care promit să-ți facă dispozitivele mobile mai inteligente și mai interactive ca niciodată.

Care sunt noutățile?

În Era AI a smartphone-urilor, atât Apple cât și Google aduc actualizări semnificative, care transformă modul în care folosim dispozitivele. Apple a prezentat la conferința sa anuală pentru dezvoltatori îmbunătățiri majore pentru iOS 18, sistemul său de operare pentru iPhone-uri. Printre acestea se numără o versiune revizuită a asistentului vocal Siri, alimentată acum de Apple Intelligence, o versiune avansată a tehnologiei lor de AI.

Noua versiune a lui Siri îți va permite să ai conversații mai naturale și să efectuezi sarcini complexe, cum ar fi căutarea imaginilor în albumele foto sau programarea întâlnirilor. De asemenea, Apple a integrat funcții AI în aplicații precum Mail și Safari, care îți permit să generezi imagini automat în mesaje și să rezumi articolele web. Pe de altă parte, Google a anunțat actualizări pentru Android cu Gemini, un asistent AI nou pentru telefoanele Pixel. Gemini poate detecta înșelătoriile în apeluri telefonice și poate genera rezumate ale înregistrărilor audio.

Recomandări

S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
CHINA RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR NATO
BIDEN FACE GAFĂ DUPĂ GAFĂ
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
AUSTRALIENI ACUZAȚI DE SPIONAJ
AU BĂGAT BANII LA SALTEA

În plus, atât Apple cât și Google se îndreaptă către adoptarea standardului Rich Communication Services, care va îmbunătăți calitatea mesajelor între iPhone-uri și Android-uri. E o schimbare, care va ajuta la rezolvarea unei probleme îndelungate legate de compatibilitatea și calitatea mesajelor între diferite platforme.

Citește și