• Apple va adăuga un senzor pentru verificarea nivelului de zahăr din sânge pe ceas.
  • Apple lucrează la această tehnologie de mai bine de 4 ani.
  • De asemenea, Apple Watch Series 7 va avea un senzor pentru căldura corporală.

Dacă pe mulți i-a convins că iPhone își merită banii, Apple încă mai face eforturi cu ceasul inteligent. Acum încearcă să-l transforme într-un device pe care să și-l dorească toată lumea. Așa că vrea să includă doi senzori speciali în viitoarele modele.

Apple este din ce în ce mai aproape să adauge un senzor pentru monitorizarea zahărului din sânge pe Apple Watch. Este o tehnologie la care lucrează încă din 2017 iar Bloomberg scrie că Apple a găsit rețeta succesului. Totuși, acest senzor nu va fi disponibil prea curând, cel puțin nu comercial. Vești mai bune am cu privire la un senzor care poate măsura temperatura corporală. Acesta ar urma să fie disponibil pe Apple Watch de anul viitor.

Cum stă Apple pe piața ceasurilor inteligente?

Dacă inițial a fost considerat un eșec în 2016 când a apărut prima versiune, ușor-ușor a reușit să-i convingă pe utilizatori deși competiția era puternică pe această piață. În prezent, Apple are o cotă de piață de 33.5%, fiind urmată de Huawei și Samsung. Să nu uităm de Fitbit, cea care a dominat mult timp această piață și care a cam fost eclipsată de către Apple.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN