Arun Maini a intrat în Cartea Recordurilor după ce a construit cel mai mare iPhone din lume, de 2 metri înălțime. Cum arată device-ul

Cum sărbătorești faptul că ai depășit Apple la numărul de abonați de pe YouTube? Creezi ceea ce compania lui Tim Cook nici nu s-a gândit să facă.


Este povestea lui Arun Maini, unul dintre cei mai populari youtuberi tech din lume. După ce a ajuns la 19,4 milioane de abonați, a prezentat proiectul la care a lucrat câteva luni. Un iPhone … uriaș. Mai înalt ca el! Singura diferență majoră? Sistemul de operare.

Fiecare element din iPhone este la scară mult mai mare. Arun a folosit un televizor cu rezoluție 8K pe post de ecran pe care l-a transformat în ecran tactil. În spatele lentilelor pentru camere se află aparate profesionale, astfel că device-ul face fotografii la care un smartphone nici nu visează. Arun a încercat să arate că poate fi folosit ca orice telefon.

Experimentul lui Arun nu a rămas fără ecouri. El a dus device-ul în fața magazinului Apple din Londra unde a atras toate privirile. Și i-a adus și un record.

Exit mobile version