• Bentley a lansat aceste modele pentru a marca cei 20 de ani de activitate în țara asiatică.
  • Numai scaunul din față are 22 de moduri de ajustare.
  • E o combinație de materiale, texturi, sunete și lumini, care te fac să nu simți călătoria și să cobori din mașină mai relaxat și mai calm, indiferent de condițiile exterioare.

Bentley taie tortul aniversar în China și lansează cu această ocazie 4 modele de producție limitată Mulliner, pentru Continental GT, Continental GTC, Bentayga și Flying Spur. Fiecare model conține elemente unice și configurații speciale. De altfel, Bentley a lansat aceste modele pentru a marca cei 20 de ani de activitate în țara asiatică.

Luna trecută, Bentley a lansat un nou concept – numit Azure – care poate fi folosit pe modelele de mașini menționate anterior. E o combinație de materiale, texturi, sunete și lumini, care te fac să nu simți călătoria și să cobori din mașină mai relaxat și mai calm, indiferent de condițiile exterioare.

Când studiem creierul și ce se întâmplă în creier știi că reacția ta la aceste lucruri este viscerală. Această combinație de culori, forme și texturi mărește cantitatea de dopamină în creier, care te face să te simți mai calm, mai motivat, afectează sistemul limbic al creierului, care este zona emoțiilor. Toate aceste elemente sunt foarte importante și este minunat să le găsești într-o mașină, a sous Katherine Templar-Lewis, specialist neurolog.

Numai scaunul din față are 22 de moduri de ajustare. Ventilație în funcție de temperatura corpului, masaj cu 6 setări și micro-ajustări permanente ale musculaturii și posturii pentru evitarea oboselii. Dar lucrurile nu se limitează doar la scaune, materiale sau texturi, ci merg și în partea acustică, de iluminat, sau în zona de sisteme de conducere.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN